Skip to main content

Branches > Vastgoed

Maak de juiste keuzes
met Propendum

Als eigenaar of beheerder van vastgoed komt er veel op u af. Naast het onderhouden van de gebouwen, krijgt u te ook maken met wet- en regelgeving omtrent energiemaatregelen, verplichte energielabel C voor kantoren, regelgeving met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid.

Propendum neemt u graag bij de hand en geeft u het inzicht dat helpt om de juiste keuzes te maken. Onze experts gaan graag met u in gesprek, zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer

Branches > Vastgoed

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een steeds actueler thema. En natuurlijk wilt u daarin uw eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar waar begint u, en wat is haalbaar? Wet- en regelgeving wordt vaak slechts gezien als verplichting, maar het kan ook iets opleveren, zoals besparing van energie en verhoging van comfort. Hierdoor heeft het tevens invloed op de waardevastheid van uw vastgoed.

Wij onderzoeken wat voor u de mogelijke maatregelen zijn, en leggen we deze maatregelen en investeringen vast in het MJOP.

Kom in contact met ons

Bouwkundig advies

Heeft u schade aan uw gebouw, of heeft u een geschil met een huurder of een aannemer, dan kunt u gebruik maken van onze bouwkundige schade-expertise. Het is niet altijd even duidelijk wat de impact van zichtbare schade is, of waar deze schade vandaan komt.  En hoe lost u de schade op?

Een deskundige-rapport, een contra-expertise kan u helpen bij geschillen. Een Quick scan, of juist een uitgebreid schade-onderzoek helpt u bij het vinden van de oorzaak en geeft u adviezen over mogelijk herstel.

Vraag een offerte aan

Waarom Propendum?

Propendum biedt de hoogste kwaliteit doordat wij jarenlange ervaring hebben in de markt. Met deze jarenlange ervaring in het vastgoed zorgen wij ervoor dat:

  • Risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig geïnventariseerd worden;
  • Naast de keuringen en inspecties, er ook een duurzaam meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld;
  • Duidelijk wordt welke acties er snel opgezet kunnen worden om direct energie te besparen;
  • Duidelijk wordt of en hoe uw vastgoed overeenkomt met de wensen van de gebruiker (NEN 8021);
  • U uw vastgoed blijft ontwikkelen zodat het duurzaam en waardevast blijft.