Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Bouwkundige geschillen

Een verbouwing of uitvoering van een project aan uw gebouw gaat niet altijd helemaal zoals u zich had voorgesteld. Vaak gaat het goed, maar uw project kan behalve veel geld ook veel hoofdbrekens kosten. U kunt verschil van inzicht hebben met de aannemer over de uitvoering van uw bouwproject. Het project is opgeleverd, maar u vraagt zich af of de uitvoering wel conform de opdracht is. Is het werk wel deugdelijk uitgevoerd.

Bij verschil van inzicht over de uitvoering of oplevering geeft het deskundige rapport een helder overzicht van de bevindingen bij de inspectie en eventuele afwijkingen van de uitvoering met de opdracht. Propendum is daarbij onpartijdig en deskundig.

Propendum verzorgt opname en rapportage conform de gedragsregels van het Nivre. Bij het uitvoeren van onze schade-expertise houden wij ons aan de gedragscode schade-expertise- organisaties.

Wilt u meer weten over ons deskundige rapport, of heeft u een andere bouwkundige vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken