Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Technisch beheer en projectbegeleiding

Om uw vastgoed in goede conditie te houden wilt u dat het onderhoud goed geregeld is. Technisch beheer en begeleiding van onderhoudsprojecten is dan essentieel. Propendum beschikt over een team van ervaren medewerkers die iedere dag bezig zijn met het technisch beheer van vastgoed. Of het gaat om appartementencomplexen (VvE’s), kantoren, fabrieken, scholen, kerken of bedrijfsgebouwen, Propendum kan voor u optreden als adviseur.

Begeleiding projecten

Grote onderhoudsposten, zoals schilderwerk en dakbedekking, brengen ook een groot risico op faalkosten met zich mee. Hoe weet u of u de juiste aannemer gekozen hebt, en waar moet u op letten bij de uitvoering? Goedkoop is vaak duurkoop, maar is de duurste altijd de beste?

De juiste aanbieder

Propendum beschikt over ruime ervaring op gebied van technisch beheer en in de begeleiding van projecten. Wij helpen u met het opstellen van een goed bestek en de aanbesteding. Voor een goed vergelijk van aanbiedingen, is het noodzakelijk dat de omschrijving van de aanvraag helder is. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste aanbieder, en geven u een goed vergelijk van de verschillende offertes. Daarbij controleren we, of de omschrijvingen compleet zijn en overeenkomen met de aanbestedingsvraag. Dit offertevergelijk wordt voorzien van ons advies. Propendum is daarbij onafhankelijk en objectief. Samen met u bepalen we de uiteindelijke keuze.

Overeenkomst

Voor een goede begeleiding van het project, is het belangrijk dat er een goede overeenkomst is opgesteld. Daarin wordt vastgelegd wat er afgesproken is m.b.t. de uitvoering en eventueel meerwerk. Ook liggen daarin afspraken rond de projectbegeleiding vast.

Propendum eerste contactpersoon

Gedurende het project is de medewerker van Propendum de eerste contactpersoon voor vragen m.b.t. de uitvoering. Onze inspecteur controleert tijdens de uitvoering de kwaliteit van de werkzaamheden, en zorgt voor een goede oplevering aan het eind van de werkzaamheden.

Download onze folder “In 6 stappen naar optimaal onderhoud”.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken