Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Technisch beheer en projectbegeleiding

Om uw vastgoed in goede conditie te houden wilt u dat het onderhoud goed geregeld is. Technisch beheer en begeleiding van onderhoudsprojecten is dan essentieel. Propendum beschikt over een team van ervaren medewerkers die iedere dag bezig zijn met het technisch beheer van vastgoed. Of het gaat om appartementencomplexen (VvE’s), kantoren, fabrieken, scholen, kerken of bedrijfsgebouwen, Propendum kan voor u optreden als adviseur.

Begeleiding projecten

Grote onderhoudsposten, zoals schilderwerk en dakbedekking, brengen ook een groot risico op faalkosten met zich mee. Hoe weet u of u de juiste aannemer gekozen hebt, en waar moet u op letten bij de uitvoering? Goedkoop is vaak duurkoop, maar is de duurste altijd de beste?

De juiste aanbieder

Propendum beschikt over ruime ervaring op gebied van technisch beheer en in de begeleiding van projecten. Wij helpen u met het opstellen van een goed bestek en de aanbesteding. Voor een goed vergelijk van aanbiedingen, is het noodzakelijk dat de omschrijving van de aanvraag helder is. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste aanbieder, en geven u een goed vergelijk van de verschillende offertes. Daarbij controleren we, of de omschrijvingen compleet zijn en overeenkomen met de aanbestedingsvraag. Dit offertevergelijk wordt voorzien van ons advies. Propendum is daarbij onafhankelijk en objectief. Samen met u bepalen we de uiteindelijke keuze.

Overeenkomst

Voor een goede begeleiding van het project, is het belangrijk dat er een goede overeenkomst is opgesteld. Daarin wordt vastgelegd wat er afgesproken is m.b.t. de uitvoering en eventueel meerwerk. Ook liggen daarin afspraken rond de projectbegeleiding vast.

Propendum eerste contactpersoon

Gedurende het project is de medewerker van Propendum de eerste contactpersoon voor vragen m.b.t. de uitvoering. Onze inspecteur controleert tijdens de uitvoering de kwaliteit van de werkzaamheden, en zorgt voor een goede oplevering aan het eind van de werkzaamheden.

Download onze folder “In 6 stappen naar optimaal onderhoud”.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.