Skip to main content

Ervaring in
uw branche

Propendum focust zich op drie branches waarin inmiddels jarenlange ervaring is opgebouwd. De branches waar wij ons voornamelijk op richten zijn vastgoed, onderwijs en VvE’s.

Iedere markt en iedere soort vastgoed vraagt om een eigen aanpak.
Propendum heeft oog voor uw belang.

Door deze heldere focus op drie branches en jarenlange ervaring, bieden wij onze klanten de hoogst haalbare kwaliteit. Lees in de referenties hoe vorige klanten de dienstverlening hebben ervaren.

Onze ervaring loopt uiteen van centraal gestuurd onderhoud van appartementencomplexen tot meerjarenplanningen voor woonwijken. Van het slimmer en duurzamer onderhouden van utiliteitsgebouwen van fabrieken en kantoren, tot hele winkelcentra. En van efficiënte verbeteringen van het leefklimaat tot kosten voor onderhoud van basisscholen en universiteiten.

Maak de juiste keuzes

Vastgoed vraagt aandacht

Als eigenaar of beheerder van vastgoed komt er veel op u af. Naast het onderhouden van de gebouwen, krijgt u te ook maken met wet- en regelgeving omtrent energiemaatregelen, verplichte energielabel C voor kantoren, regelgeving met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid.

Propendum neemt u graag bij de hand en geeft u het inzicht dat helpt om de juiste keuzes te maken. Onze experts gaan daarvoor met u in gesprek, zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatieVraag offerte aan

Kijk verder dan alleen nu

Onderwijs staat voor
de toekomst

Als schoolleider of bestuurder heeft u uiteraard de focus op de kwaliteit van het onderwijs. Hierin is het belangrijk dat de leraren en leerlingen goed kunnen presteren. Om een goed zo mogelijk resultaat te behalen is het van groot belang dat het schoolgebouw fris, functioneel en duurzaam is.

Meer informatieVraag offerte aan

Kijk naar de belangen

Bij VvE's staan bewoners voorop

Als bewoners van een complex wilt u een fijne woonplek met een goed leefcomfort. Daarbij is aandacht voor het onderhoud van de gezamenlijke delen zeer belangrijk. Ook speelt de VvE een belangrijke rol bij vragen over energiebesparing. Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) waarin ook verduurzaming wordt benoemd, is daarbij de eerste stap.

Meer informatieVraag offerte aan

Onze relaties