Branches Propendum Vastgoed

Vastgoed

Utiliteitsgebouwen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels.

Meer informatie

Onderwijs

Unieke, vaak complexe regelgeving, financierings- en besluitprocessen.

Meer informatie

VvE’s

Specifieke kennis en know-how voor efficiënt beheer bij VvE’s.

Meer informatie

Branches

Propendum focust zich op drie branches waarin inmiddels jarenlange ervaring is opgebouwd. De branches waar wij ons op richten zijn: Vastgoed, onderwijs en VvE’s .

Door deze heldere focus op drie branches en jarenlange ervaring, bieden wij onze klanten de hoogst haalbare kwaliteit. Lees in de referenties hoe vorige klanten de dienstverlening hebben ervaren.

Onze ervaring loopt uiteen van centraal gestuurd onderhoud van appartementencomplexen tot meerjarenplanningen voor woonwijken. Van het slimmer en duurzamer onderhouden van utiliteitsgebouwen van fabrieken en kantoren, tot hele winkelcentra. En van efficiënte verbeteringen van het leefklimaat tot kosten voor onderhoud van basisscholen en universiteiten.

Propendum kijkt en denkt met u mee. Propendum doorziet het.

Een betrokken adviseur

Propendum is de partner in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Onze adviseurs zijn erg betrokken bij uw zaak. Zij zorgen voor goed gebouwbeheer, het opstellen van een slimme onderhoudsstrategie en haalbare energiebesparings doelstellingen. Benieuwd waar onze adviseurs u mee kunnen helpen?

Contact opnemen
Koffie?

Onze relaties