Branches Propendum

Propendum focust zich op drie branches waarin inmiddels jarenlange ervaring is opgebouwd. De branches waar wij ons op richten zijn: Vastgoed, onderwijs en VvE’s .

Door deze heldere focus op drie branches en jarenlange ervaring, bieden wij onze klanten de hoogst haalbare kwaliteit. Lees in de referenties hoe vorige klanten de dienstverlening hebben ervaren.

Onze ervaring loopt uiteen van centraal gestuurd onderhoud van appartementencomplexen tot meerjarenplanningen voor woonwijken. Van het slimmer en duurzamer onderhouden van utiliteitsgebouwen van fabrieken en kantoren, tot hele winkelcentra. En van efficiënte verbeteringen van het leefklimaat tot kosten voor onderhoud van basisscholen en universiteiten.

Propendum kijkt en denkt met u mee. Propendum doorziet het.

Branches Propendum Vastgoed

Vastgoed

Utiliteitsgebouwen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels.

Meer informatie

Onderwijs

Unieke, vaak complexe regelgeving, financierings- en besluitprocessen.

Meer informatie

VvE’s

Specifieke kennis en know-how voor efficiënt beheer bij VvE’s.

Meer informatie

Onze relaties

Een betrokken adviseur

Propendum is dé partner in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Onze adviseurs zijn erg betrokken bij uw zaak. Zij zorgen voor goed gebouwbeheer, het opstellen van een slimme onderhoudsstrategie en haalbare doelstellingen die energie besparen.

Benieuwd waar onze adviseurs u mee kunnen helpen? Maak snel een afspraak door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op.

Contact opnemen
Koffie?

Onderwijs

Als schoolleider of bestuurder heeft u uiteraard de focus op de kwaliteit van het onderwijs. Hierin is het belangrijk dat de leraren en leerlingen goed kunnen presteren. Om een goed zo mogelijk resultaat te behalen is het van groot belang dat het schoolgebouw fris, functioneel en duurzaam is.

Verder lezen

Vastgoed

Er komt veel op u af als eigenaar of beheerder van een gebouw. Niet alleen het onderhouden van de gebouwen, krijgt u ook te maken met de wetten en regelgeving omtrent energiemaatregelen, verplichte energie C voor kantoren, regelgeving m.b.t. veiligheid en duurzaamheid. Propendum helpt u graag om een zo goed mogelijke keuze te maken. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor verrassingen te staan.

Verder lezen

Vereniging van eigenaren

Als bewoners van een complex wilt u een fijne woonplek met een goed leefcomfort. Daarbij is aandacht voor het onderhoud van de gezamenlijke delen zeer belangrijk. Ook speelt de VvE een belangrijke rol bij vragen over energiebesparing. Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) waarin ook verduurzaming wordt benoemd, is daarbij de eerste stap.

Verder lezen