Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Erkende Maatregelenlijst (EML)

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar verbruiken om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder te treffen. Om aan deze verplichting te kunnen voldoen zijn er voor 19 branches maatregelenpakketten opgesteld, de Erkende Maatregelenlijsten voor energiebesparing. U voldoet aan de verplichting, als u de voor u geldende maatregelen heeft uitgevoerd, of als u kunt aangeven dat deze bij u niet van toepassing zijn.

Via de checklist erkende maatregelen kunt u zien welke maatregelen voor u gelden. Klik hier voor deze checklist (opent in nieuw tabblad)

Download de Whitepaper!

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Download de Whitepaper!


  Meerjaren Onderhoudsplan

  Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

  Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

  Beknopt onderhoudsplan

  Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

  Waarom Propendum?

  Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

  Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.