Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Meerjaren Onderhoudsplan

Als onderneming, VvE, vereniging of stichting heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw gebouw. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Als de onderhoudskosten in een bepaald jaar erg hoog uitvallen, kan daar rekening mee gehouden worden door het reserveren van budgetten of het verschuiven van onderhoudswerkzaamheden. Ook hebben investeringen m.b.t. aanpassingen en verbeteringen van het gebouw effect op het MJOP.

Conditiemeting

Propendum stelt Meerjaren Onderhoudsplan voor u op met een conditiemeting conform NEN 2767. Daarmee krijgt u een objectief overzicht van de technische staat van uw gebouw. Door een heldere rapportage krijgt u inzicht in de jaarlijkse financiële reservering die nodig is om het gebouw in goede conditie te houden en aan de onderhoudsverplichtingen te voldoen.

Duurzaam MJOP

Door het MJOP te combineren met ons EPA Maatwerkadvies, kunt u duurzaamheidsmaatregelen op het juiste moment uitvoeren en het bijbehorende onderhoud direct opnemen in de financiële reservering. Uw MJOP wordt dan een DMJOP, een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Waarom Propendum?

  • Onafhankelijk advies

  • Jarenlange ervaring

  • Wij denken met u mee

  • Inzicht

  • Strategische onderhoudsplanningen

Offerte aanvragen

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Hoeveel m2 of appartementen beheert u?

Velden met een * zijn verplicht.

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.