Skip to main content

Renovatie en nieuwbouw

Home » Diensten » Renovatie en nieuwbouw

Advies Nieuwbouw

Als u plannen heeft voor nieuwbouw, bevindt u zich mogelijk in een gebied waar u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn talloze ideeën, (on)mogelijkheden, wettelijke eisen BENG-normen en adviezen waar u uit kunt kiezen, waardoor u verdwaald lijkt te raken in een web van informatie. Propendum helpt u graag om de rust te bewaren en om stap voor stap de juiste route te bepalen. Daarbij brengen wij eerst in kaart wat uw wensen en eisen zijn omtrent het gebruik. Ook kijken wij naar uw ambitie m.b.t. duurzaamheid.

Advies Renovatie

De keuze voor nieuwbouw is niet altijd de enige mogelijkheid die u moet bekijken. Soms is renovatie een goed alternatief. Renovatie betekent letterlijk vernieuwen. Het gaat bij renovatie over het vernieuwen van uw gebouw of een deel daarvan. Uw gebouw voldoet na renovatie weer aan de eisen van deze tijd. Daarbij wordt gekeken duurzaamheid, energieprestatie en brandveiligheid.

Gepland groot onderhoud heeft invloed op het moment van renovatie. Geplande nieuwbouw of renovatie bepaalt omgekeerd weer de onderhoudsplanning van de jaren daarvoor. Propendum helpt u om de het MJOP aan te passen en uw keuzes hierin te verwerken.

Nieuwbouw of renovatie

Blaast u nieuw leven in het huidige gebouw of is nieuwbouw de beste oplossing? Dit hangt af van de mogelijkheden die tot uw beschikking staan en van de wensen en eisen die u heeft. Daarbij speelt de gebruiksfunctie van het gebouw een grote rol. Met het afwegingskader gebaseerd op NEN8021 helpt Propendum u om de keuze te maken op basis van objectief bepaalde argumenten.

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aanKom in contact met ons

Propendum heeft expertise in iedere markt.

Vastgoed

Utiliteitsgebouwen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels.

Onderwijs

Unieke, vaak complexe regelgeving, financierings- en besluitprocessen.

VvE’s

Specifieke kennis en know-how voor efficiënt beheer bij VvE’s.