Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Advies Nieuwbouw

Als u plannen heeft voor nieuwbouw, bevindt u zich mogelijk in een gebied waar u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn talloze ideeën, (on)mogelijkheden, wettelijke eisen BENG-normen en adviezen waar u uit kunt kiezen, waardoor u verdwaald lijkt te raken in een web van informatie. Propendum helpt u graag om de rust te bewaren en om stap voor stap de juiste route te bepalen. Daarbij brengen wij eerst in kaart wat uw wensen en eisen zijn omtrent het gebruik. Ook kijken wij naar uw ambitie m.b.t. duurzaamheid.

Advies Renovatie

De keuze voor nieuwbouw is niet altijd de enige mogelijkheid die u moet bekijken. Soms is renovatie een goed alternatief. Renovatie betekent letterlijk vernieuwen. Het gaat bij renovatie over het vernieuwen van uw gebouw of een deel daarvan. Uw gebouw voldoet na renovatie weer aan de eisen van deze tijd. Daarbij wordt gekeken duurzaamheid, energieprestatie en brandveiligheid.

Gepland groot onderhoud heeft invloed op het moment van renovatie. Geplande nieuwbouw of renovatie bepaalt omgekeerd weer de onderhoudsplanning van de jaren daarvoor. Propendum helpt u om de het MJOP aan te passen en uw keuzes hierin te verwerken.

Nieuwbouw of renovatie

Blaast u nieuw leven in het huidige gebouw of is nieuwbouw de beste oplossing? Dit hangt af van de mogelijkheden die tot uw beschikking staan en van de wensen en eisen die u heeft. Daarbij speelt de gebruiksfunctie van het gebouw een grote rol. Met het afwegingskader gebaseerd op NEN8021 helpt Propendum u om de keuze te maken op basis van objectief bepaalde argumenten.

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.