Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Meerjaren onderhoudsplanning

Als onderneming, VvE, vereniging of stichting heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw gebouw. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Meer inzicht door toelichting MJOP

Propendum geeft u graag meer inzicht door het meerjaren Onderhoudsplan toe te lichten. Daarnaast geven wij graag ons advies over de te nemen maatregelen.  Of het nu gaat om slim onderhoud of over verduurzamen waar mogelijk, Propendum kan u daarbij helpen.

Het DMJOP (Duurzame Meerjaren Onderhoudsplan) combineert energiemaatregelen met de onderhoudsplanning. Zo worden maatregelen die voortkomen uit de Erkende Maatregelenlijst (EML) of maatregelen die genomen moeten worden om aan de label-C verplichting te voldoen, geborgd in de onderhoudsplanning. Daarbij wordt gekeken of uitvoering op een zelfstandig moment of uitvoering op een natuurlijk moment het beste is.

Met Propendum als partner krijgt u een plan dat gemaakt is om te slagen. Doelgericht en relevant.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken