Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Schade aan uw gebouw

Heeft u schade aan uw gebouw, dan kan dat u veel zorgen geven. Hoe kunt u herstel van de schade het beste aanpakken. Waar komt deze schade vandaan? En hoe voorkomt u herhaling?

Het is niet altijd duidelijk wat de gevolgen van de schade kunnen zijn. En wat is de uiteindelijke oorzaak van de schade? Zichtbare schade aan een gebouw hoeft niet altijd grote gevolgen te hebben, maar het is vaak wel goed om dat te laten onderzoeken.

Quick Scan

Als er sprake is van een eenvoudige situatie, dan is een Quick Scan voldoende. Onze deskundige inspecteurs komen de schade visueel opnemen, ze beoordelen ze de mogelijke oorzaken van de schade, en geven u adviezen over de aanpak voor herstel. U ontvangt na het bezoek van de inspecteur een rapportage. Daarin vindt u overzichtelijk bevindingen en adviezen.

Onderzoek bij complexe situatie

Soms is er sprake van een complexe situatie. Een Quick scan is dan niet voldoende. In die gevallen moet een uitgebreid schade-onderzoek plaatsvinden. Propendum biedt u daarbij hulp met een bouwkundig maatwerkadvies. Daarbij wordt de schade uitgebreid geïnspecteerd en geanalyseerd. Verschillende mogelijkheden worden onderzocht. U ontvangt een uitgebreide rapportage met de uitkomsten hiervan, voorzien van een conclusie en een advies voor herstel.

Wilt u weten wat Propendum voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over een Quick Scan of een uitgebreid onderzoek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.