Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Schade aan uw gebouw

Heeft u schade aan uw gebouw, dan kan dat u veel zorgen geven. Hoe kunt u herstel van de schade het beste aanpakken. Waar komt deze schade vandaan? En hoe voorkomt u herhaling?

Het is niet altijd duidelijk wat de gevolgen van de schade kunnen zijn. En wat is de uiteindelijke oorzaak van de schade? Zichtbare schade aan een gebouw hoeft niet altijd grote gevolgen te hebben, maar het is vaak wel goed om dat te laten onderzoeken.

Quick Scan

Als er sprake is van een eenvoudige situatie, dan is een Quick Scan voldoende. Onze deskundige inspecteurs komen de schade visueel opnemen, ze beoordelen ze de mogelijke oorzaken van de schade, en geven u adviezen over de aanpak voor herstel. U ontvangt na het bezoek van de inspecteur een rapportage. Daarin vindt u overzichtelijk bevindingen en adviezen.

Onderzoek bij complexe situatie

Soms is er sprake van een complexe situatie. Een Quick scan is dan niet voldoende. In die gevallen moet een uitgebreid schade-onderzoek plaatsvinden. Propendum biedt u daarbij hulp met een bouwkundig maatwerkadvies. Daarbij wordt de schade uitgebreid geïnspecteerd en geanalyseerd. Verschillende mogelijkheden worden onderzocht. U ontvangt een uitgebreide rapportage met de uitkomsten hiervan, voorzien van een conclusie en een advies voor herstel.

Wilt u weten wat Propendum voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over een Quick Scan of een uitgebreid onderzoek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken