Skip to main content

DMJOP

Home » Diensten » DMJOP

Met een DMJOP bent u klaar voor de toekomst

 

Het DMJOP (Duurzame Meerjaren Onderhoudsplan) combineert energiemaatregelen met de onderhoudsplanning. Zo worden maatregelen die voortkomen uit de Erkende Maatregelenlijst (EML) of maatregelen die genomen moeten worden om aan de label-C verplichting te voldoen, geborgd in de onderhoudsplanning. Daarbij wordt gekeken of uitvoering op een zelfstandig moment of uitvoering op een natuurlijk moment het beste is.

Met een DMJOP slaat u twee vliegen in één klap
Het DMJOP is opgebouwd uit twee onderdelen, namelijk een Energie maatwerkadvies (1) en een Meerjaren Onderhoudsplan (2). Het Energie maatwerkadvies geeft inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Het MJOP geeft inzicht in de conditie van uw vastgoed. Door deze twee onderdelen te combineren in een DMJOP kunt u energiebesparende maatregelen combineren met gepland regulier onderhoud, en kunt u voorgenomen maatregelen borgen in de toekomst.

  1. Energie maatwerkadvies
    Een energie maatwerkadvies biedt u een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken over de isolatie van uw gebouw. Ook geeft het aan welke energiebesparende (isolatie)maatregelen en/of duurzame warmteopties u kunt nemen. En wat zijn de voor- en nadelen daarvan en wat zijn ongeveer de kosten? Daarnaast staat in het rapport een advies over de mogelijkheden voor het uitvoeren van een diversen energiezuinige pakketten. Propendum is een erkend energieadviseur en we zijn BRL9500-02 gecertificeerd.
  1. Meerjaren Onderhoudsplan
    Een meerjaren onderhoudsplan geeft inzicht in de conditie van uw vastgoed. U kunt er uw toekomstige acties op het gebied van gebouwonderhoud meer sturen. Wij inventariseren de conditie van het exterieur van uw vastgoed op basis van de daarvoor opgestelde NEN 2767 conditiemeting.
Vraag vrijblijvend een offerte aanStel een vraag aan ons

Tip: Wist u dat u tot wel 75% van de kosten voor het DMJOP kunt terugkrijgen? Er zijn diverse subsidies vanuit de overheid beschikbaar. Wij informeren u graag over de voorwaarden voor deze subsidies.

Propendum heeft expertise in iedere markt.

Vastgoed

Utiliteitsgebouwen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels.

Onderwijs

Unieke, vaak complexe regelgeving, financierings- en besluitprocessen.

VvE’s

Specifieke kennis en know-how voor efficiënt beheer bij VvE’s.