Skip to main content

Branches > VvE

Een VvE moet vooruitkijken

Als bewoners van een complex wilt u een fijne woonplek met een goed leefcomfort. Daarbij is aandacht voor het onderhoud van de gezamenlijke delen zeer belangrijk. Ook speelt de VvE een belangrijke rol bij vragen over energiebesparing. Een meerjaren onderhoudsplan (MJOP), waarin ook verduurzaming wordt benoemd, is daarbij de eerste stap.

Hoe u het ook bekijkt, als VvE bestuurder wilt u vooruitkijken. Zodat u en uw medebewoners de waarde van de woning voor de toekomst op pijl houden.

Lees meer

Branches > VvE

Ook de VvE kijkt naar duurzaamheid

Aandacht voor duurzaamheid is enorm actueel. De maatregelen die we hiervoor nemen zorgen voor meer aandacht voor ons milieu. Daarnaast helpt het bij een aan goede besparing en draagt het bij aan een prettiger wooncomfort. Veel maatregelen kunt u als VvE alleen gemeenschappelijk nemen. Met ons EPA Maatwerkadvies geven we inzicht in de mogelijkheden van energie besparen. Samen met het MJOP geeft dit veel inzicht in de keuzes die u kunt maken voor de toekomst.

De overheid helpt ons met wet- en regelgeving, maar dat zien we vaak alleen maar als een verplichting waar we aan moeten voldoen. Wij helpen u om een duidelijk beeld te krijgen wat er voor u mogelijk is qua duurzaamheid.
De voorgestelde maatregelen leggen wij naast het MJOP om zo ook het geschikte moment uit te kiezen.

Kom in contact met ons

Bouwkundig advies

Heeft u schade aan uw gebouw, of heeft u een geschil met een huurder of een aannemer, dan kunt u gebruik maken van onze bouwkundige schade-expertise. Het is niet altijd even duidelijk wat de impact van zichtbare schade is, of waar deze schade vandaan komt.  En hoe lost u de schade op?

Een deskundige-rapport, een contra-expertise kan u helpen bij geschillen. Een Quick scan, of juist een uitgebreid schade-onderzoek helpt u bij het vinden van de oorzaak en geeft u adviezen over mogelijk herstel.

Vraag een offerte aan

Waarom Propendum?

Propendum biedt de hoogste kwaliteit doordat wij jarenlange ervaring hebben in de markt. Met deze jarenlange ervaring in het vastgoed zorgen wij ervoor dat:

  • Risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig geïnventariseerd worden;
  • Naast de keuringen en inspecties, er ook een duurzaam meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld;
  • Duidelijk wordt welke acties er snel opgezet kunnen worden om direct energie te besparen;
  • Duidelijk wordt of en hoe uw vastgoed overeenkomt met de wensen van de gebruiker (NEN 8021);
  • U uw vastgoed blijft ontwikkelen zodat het duurzaam en waardevast blijft.