Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Onderbouwing schadeclaims

Heeft u schade aan uw gebouw, dan wilt u dat als dat mogelijk is claimen bij uw verzekering of bij derden. Omgekeerd kan vermeende gevolgschade bij derden ook leiden tot claims en aansprakelijkheidstelling van u. Ter onderbouwing van schadeclaims, of om ze juist te weerleggen, is een deskundige rapport onmisbaar. Een bouwkundig schade-expert komt de schade ter plaatse opnemen, onderzoekt de oorzaak van de schade en geeft advies voor herstel, inclusief een indicatie van de kosten op basis van een database bouwkosten. U ontvangt hiervan een helder overzicht in een overzichtelijk rapport.

Onze bouwkundige schade-experts zijn onpartijdig en deskundig. Propendum verzorgt opname en rapportage conform de gedragsregels van het Nivre. Bij het uitvoeren van onze schade-expertise houden wij ons aan de gedragscode schade-expertise organisaties.

Wilt u meer weten over ons deskundige rapport, of heeft u een andere bouwkundige vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.