Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Onderbouwing schadeclaims

Heeft u schade aan uw gebouw, dan wilt u dat als dat mogelijk is claimen bij uw verzekering of bij derden. Omgekeerd kan vermeende gevolgschade bij derden ook leiden tot claims en aansprakelijkheidstelling van u. Ter onderbouwing van schadeclaims, of om ze juist te weerleggen, is een deskundige rapport onmisbaar. Een bouwkundig schade-expert komt de schade ter plaatse opnemen, onderzoekt de oorzaak van de schade en geeft advies voor herstel, inclusief een indicatie van de kosten op basis van een database bouwkosten. U ontvangt hiervan een helder overzicht in een overzichtelijk rapport.

Onze bouwkundige schade-experts zijn onpartijdig en deskundig. Propendum verzorgt opname en rapportage conform de gedragsregels van het Nivre. Bij het uitvoeren van onze schade-expertise houden wij ons aan de gedragscode schade-expertise organisaties.

Wilt u meer weten over ons deskundige rapport, of heeft u een andere bouwkundige vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken