Onderwijs

Natuurlijk wilt u niet graag door inspectiediensten op uw vingers worden getikt. Maar dat is vast niet uw belangrijkste drijfveer om uw schoolgebouw aan de wet- en regelgeving te laten voldoen. De meeste wetten en regels leggen een minimaal niveau van veiligheid, gezondheid en welzijn vast. En u wilt daar natuurlijk nooit onder komen. Gewoon omdat uw leerkrachten en leerlingen recht hebben op een veilig en gezond werk- en leerklimaat.

Afspraak maken

MJOP combinatie met EPA-U

Door het meerjaren onderhoudsplan te combineren met ons EPA Maatwerkadvies, kunt u de duurzaamheidsmaatregelen op het juiste moment uitvoeren en het bijbehorende onderhoud direct opnemen in de financiële reservering. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Propendum is, vanuit onze jarenlang opgebouwde ervaring, dé juiste gesprekspartner als de opgestelde rapportages voorzien dienen te worden van de juiste adviezen.
Zo gaan wij net een stapje verder.

Meer weten?

Bent u benieuwd over hoe dit alles werkt? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of maak direct een afspraak door ons te bellen.

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.