Onderwijs

Natuurlijk wilt u niet graag door inspectiediensten op uw vingers worden getikt. Maar dat is vast niet uw belangrijkste drijfveer om uw schoolgebouw aan de wet- en regelgeving te laten voldoen. De meeste wetten en regels leggen een minimaal niveau van veiligheid, gezondheid en welzijn vast. En u wilt daar natuurlijk nooit onder komen. Gewoon omdat uw leerkrachten en leerlingen recht hebben op een veilig en gezond werk- en leerklimaat.

Afspraak maken

MJOP combinatie met EPA-U

Door het meerjaren onderhoudsplan te combineren met ons EPA Maatwerkadvies, kunt u de duurzaamheidsmaatregelen op het juiste moment uitvoeren en het bijbehorende onderhoud direct opnemen in de financiële reservering. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Propendum is, vanuit onze jarenlang opgebouwde ervaring, dé juiste gesprekspartner als de opgestelde rapportages voorzien dienen te worden van de juiste adviezen.
Zo gaan wij net een stapje verder.

Meer weten?

Bent u benieuwd over hoe dit alles werkt? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of maak direct een afspraak door ons te bellen.

Afspraak maken