Skip to main content

Branches > Onderwijs

Inzicht in onderhoud

Voor u staat de kwaliteit van het onderwijs voorop. Iedere scholleider of bestuurder moet er namelijk voor zorgen dat de leerkrachten en leerlingen zo goed mogelijk kunnen presteren. Daarbij is het van groot belang dat uw gebouw fris, functioneel en duurzaam is.

Inzicht in de staat van het gebouw is van cruciaal belang voor het toekomstperspectief van uw school. De Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) is een op maat gemaakt plan waarin het proces gedetailleerd uiteen is gezet. Zo krijgt u duidelijk inzicht in wat u te wachten staat. Propendum heeft jarenlange ervaringen in het opstellen van deze planning, speciaal voor scholen. Daarnaast zien we ook toe op de naleving van het plan.

Lees meer

Branches > Onderwijs

Duurzaam schoolgebouw

Duurzaamheid is een actueel thema. Maar waar begint u en wat gaat het u allemaal kosten? En nog veel belangrijker, wat levert het u allemaal op?

De overheid helpt ons met wet- en regelgeving, maar dat zien we vaak alleen maar als een verplichting waar we aan moeten voldoen. Wij helpen u om een duidelijk beeld te krijgen wat er voor u mogelijk is qua duurzaamheid.
De voorgestelde maatregelen leggen wij naast het MJOP om zo ook het geschikte moment uit te kiezen.

Kom in contact met ons

Bouwkundig advies

Heeft u schade aan uw gebouw, of heeft u een geschil met een huurder of een aannemer, dan kunt u gebruik maken van onze bouwkundige schade-expertise. Het is niet altijd even duidelijk wat de impact van zichtbare schade is, of waar deze schade vandaan komt.  En hoe lost u de schade op?

Een deskundige-rapport, een contra-expertise kan u helpen bij geschillen. Een Quick scan, of juist een uitgebreid schade-onderzoek helpt u bij het vinden van de oorzaak en geeft u adviezen over mogelijk herstel.

Vraag een offerte aan

Waarom Propendum?

Propendum biedt de hoogste kwaliteit doordat wij jarenlange ervaring hebben in de markt. Met deze jarenlange ervaring in het vastgoed zorgen wij ervoor dat:

  • Risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig geïnventariseerd worden;
  • Naast de keuringen en inspecties, er ook een duurzaam meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld;
  • Duidelijk wordt welke acties er snel opgezet kunnen worden om direct energie te besparen;
  • Duidelijk wordt of en hoe uw vastgoed overeenkomt met de wensen van de gebruiker (NEN 8021);
  • U uw vastgoed blijft ontwikkelen zodat het duurzaam en waardevast blijft.