Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Gebruiksprestatie utiliteitsgebouwen NEN 8021

NEN 8021 geeft een gestandaardiseerde methodiek weer voor de waardering van gebruiksprestaties van utiliteitsgebouwen. De NEN 8021 is dus speciaal bedoeld voor partijen die te maken hebben met vastgoed en huisvesting . Utiliteitsbouw is een overkoepelende term voor nieuw te bouwen vastgoed zonder woonbestemming. Hierbij kunt u denken aan winkels, kantoren, fabrieken, bedrijfshallen en opslagruimtes.

Als vastgoedeigenaren weten welke eisen de gebruikers stellen aan hun huisvesting, weet die eigenaar ook welke gebouwen aantrekkelijker investeringen zijn.
Propendum helpt die gebruikers om hun eisen en wensen scherp te hebben en ze vast te leggen. Hierna kan de huisvestingsstrategie worden gepaald.

Afwegingskader

Propendum heeft voor verschillende overheidsinstanties een afwegingskader ontwikkeld om te bepalen of huisvesting nog voorziet in de behoefte of dat renovatie of nieuwbouw noodzakelijk is. Daarbij zijn conditiemeting NEN 2767, gebruiksprestatie NEN 8021 en duurzaamheidsaspecten bepalend voor het resultaat van deze afweging. Gemeenten, scholen en overheidsinstanties kunnen veel voordeel hebben bij het advies van Propendum.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken