Skip to main content

NEN 8021 Gebruiksprestatie

Home » Diensten » NEN 8021 Gebruiksprestatie

Gebruiksprestatie utiliteitsgebouwen NEN 8021

NEN 8021 geeft een gestandaardiseerde methodiek weer voor de waardering van gebruiksprestaties van utiliteitsgebouwen. De NEN 8021 is dus speciaal bedoeld voor partijen die te maken hebben met vastgoed en huisvesting . Utiliteitsbouw is een overkoepelende term voor nieuw te bouwen vastgoed zonder woonbestemming. Hierbij kunt u denken aan winkels, kantoren, fabrieken, bedrijfshallen en opslagruimtes.

Als vastgoedeigenaren weten welke eisen de gebruikers stellen aan hun huisvesting, weet die eigenaar ook welke gebouwen aantrekkelijker investeringen zijn.
Propendum helpt die gebruikers om hun eisen en wensen scherp te hebben en ze vast te leggen. Hierna kan de huisvestingsstrategie worden gepaald.

Afwegingskader

Propendum heeft voor verschillende overheidsinstanties een afwegingskader ontwikkeld om te bepalen of huisvesting nog voorziet in de behoefte of dat renovatie of nieuwbouw noodzakelijk is. Daarbij zijn conditiemeting NEN 2767, gebruiksprestatie NEN 8021 en duurzaamheidsaspecten bepalend voor het resultaat van deze afweging. Gemeenten, scholen en overheidsinstanties kunnen veel voordeel hebben bij het advies van Propendum.

Vraag vrijblijvend een offerte aanMeer weten? Stel een vraag

Propendum heeft expertise in iedere markt.

Vastgoed

Utiliteitsgebouwen zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en winkels.

Onderwijs

Unieke, vaak complexe regelgeving, financierings- en besluitprocessen.

VvE’s

Specifieke kennis en know-how voor efficiënt beheer bij VvE’s.