Gebruiksprestatie utiliteitsgebouwen NEN 8021

NEN 8021 is bedoelt voor partijen die met vastgoed en huisvesting te maken hebben.  De NEN 8021 geeft een gestandaardiseerde methodiek voor waardering van gebruiksprestaties van utiliteitsgebouwen.

Vastgoedeigenaren weten welke eisen gebruikers stellen aan hun huisvesting en zodoende welke gebouwen aantrekkelijke investeringen zijn. Gebruikers worden geholpen om hun eisen en wensen vast te leggen en daarop hun huisvestingsstrategie te bepalen.

Afwegingskader

Propendum heeft voor verschillende overheidsinstanties een afwegingskader ontwikkeld om te bepalen of huisvesting nog voorziet in de behoefte of dat renovatie of nieuwbouw noodzakelijk is. Daarbij zijn conditiemeting NEN 2767, gebruiksprestatie NEN 8021 en duurzaamheidsaspecten bepalend voor het resultaat van deze afweging. Gemeenten, scholen en overheidsinstanties kunnen veel voordeel hebben bij het advies van Propendum.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Benieuwd naar maatregelen voor uw gebouw?

Wij hebben software voor u beschikbaar waarmee u gemakkelijk inzicht krijgt in de energieprestatie van uw gebouw. Daarmee kunt u heel gemakkelijk zien waar verbeterpunten liggen, hoeveel het kost, wat het opbrengt en wat de terugverdientermijn is.

Gratis Energieprestatiescan

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.