Skip to main content

Voor een VvE in Utrecht begeleidt Propendum op dit moment de renovatie van 5 portieken/trappenhuizen. Alle voordeuren worden vervangen, de trappenhuizen worden geschilderd en de vloerafwerking wordt geheel vervangen. Projectbegeleiding door Propendum houdt de volledige directievoering van A tot Z in. Dit omvat het samen met de opdrachtgever de wensen omzetten naar een werkomschrijving tot en met de eindoplevering van het werk, en alles wat daar tussen zit.

De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang: de projectleider van Propendum bewaakt de planning, het budget en de kwaliteit van het werk. Schenkelbouw is de bouwkundige aannemer en schildersbedrijf Groenewegen verzorgt het schilderwerk conform het Sikkens verf-technisch advies. De projectinrichter verzorgt tot slot de nieuwe vloerafwerking. Dit vraagt een goede samenwerking en een heldere communicatie met de VvE en bewoners. Propendum  fungeert hierin de spil en is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, bewoners en de aannemer.

Goede begeleiding bij de uitvoering van onderhoud is essentieel om de conditie van uw vastgoed op niveau te houden. Door heel Nederland adviseert en begeleidt Propendum VvE’s en vastgoed eigenaren bij onderhoudsprojecten. Wilt u meer weten over projectbegeleiding door Propendum?

Download hier de folder “in 6 stappen naar optimaal onderhoud”.

Bent u geintereseerd in onze aanpak die gericht is op persoonlijk gericht advies en begeleiding, neem dan contact met ons op via: www.propendum.nl of bel ons op: 078-6841090.