Skip to main content

Buitenschilderwerk 80 woningen in Rotterdam

Opdrachtgever: VvE in Rotterdam
Uitvoerende partij: Smits vastgoed
Bijzonderheden: Geen
Opdracht: Projectbegeleiding buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van deze VvE is soor Smits vastgoed uitgevoerd. Op verzoek van de VvE kijkt Propendum mee. Wekelijks bezocht Propendum dit project. De voortgang, financiën en kwaliteit werd op geconroleerd. Door deze regelmatige bezoeken en overleggen met de uitvoerend partij verliepen de werkzaamheden geheel volgens planning en was de kwaliteit hoog.

Projectbegeleiding:

Propendum beschikt over ruime ervaring op gebied van technisch beheer en in de begeleiding van projecten. Wij stellen een duidelijke werkomschrijving op en verzorgen de aanbesteding. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste aanbieder, en geven u een goed vergelijk van de verschillende offertes. Daarbij controleren we, of de omschrijvingen compleet zijn en overeenkomen met de aanbestedingsvraag. Dit offertevergelijk wordt voorzien van ons advies. Propendum is daarbij onafhankelijk en objectief. Samen met u bepalen we de uiteindelijke keuze.

Voor een goede begeleiding van het project, is het belangrijk dat er een goede overeenkomst is opgesteld. Daarin wordt vastgelegd wat er afgesproken is m.b.t. de uitvoering en eventueel meerwerk. Ook liggen daarin afspraken rond de projectbegeleiding vast.

Gedurende het project is de projectleider van Propendum de eerste contactpersoon voor vragen m.b.t. de uitvoering. Onze inspecteur controleert tijdens de uitvoering de kwaliteit van de werkzaamheden, en zorgt voor een goede oplevering aan het eind van de werkzaamheden.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=”2530″]