Skip to main content

Galerij betonherstel en schilderwerk Ispogevels

Opdrachtgever: VvE in Vlissingen
Uitvoerende partij: Vogel BV & Both schilderwerken
Bijzonderheden: Geen
Opdracht: Projectbegeleiding galerijvloeren en buitenschilderwerk

De wapening van de galerijvloeren van dit complex zijn onderzocht. Uit dit onderzoek bleek dat het noodzakelijk was extra wapeningstaven aan te brengen. Via de dikte kanten van de galerijplaten zijn er extra wapeningstaven aangebracht waardoor de galerijvloeren weer voldoen. De gevels zijn daarna gereinigd en gesaust. De werkzaamheden zijn vlot verlopen doordat van te voren grondig onderzoek uitgevoerd is wat het uitvoeringstraject ten goed kwam.

Projectbegeleiding:

Propendum beschikt over ruime ervaring op gebied van technisch beheer en in de begeleiding van projecten. Wij stellen een duidelijke werkomschrijving op en verzorgen de aanbesteding. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste aanbieder, en geven u een goed vergelijk van de verschillende offertes. Daarbij controleren we, of de omschrijvingen compleet zijn en overeenkomen met de aanbestedingsvraag. Dit offertevergelijk wordt voorzien van ons advies. Propendum is daarbij onafhankelijk en objectief. Samen met u bepalen we de uiteindelijke keuze.

Voor een goede begeleiding van het project, is het belangrijk dat er een goede overeenkomst is opgesteld. Daarin wordt vastgelegd wat er afgesproken is m.b.t. de uitvoering en eventueel meerwerk. Ook liggen daarin afspraken rond de projectbegeleiding vast.

Gedurende het project is de projectleider van Propendum de eerste contactpersoon voor vragen m.b.t. de uitvoering. Onze inspecteur controleert tijdens de uitvoering de kwaliteit van de werkzaamheden, en zorgt voor een goede oplevering aan het eind van de werkzaamheden.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=”2530″]