Skip to main content

De bouwfase controle voor VvE Neerlandia bij de bouw van het complex ‘Balkon van Maassluis’ is een goed voorbeeld van prettige samenwerking. De eerste controles in opdracht van de VvE zijn door Propendum uitgevoerd. Daarbij werden we op een goede en gastvrije manier ontvangen door de aannemer.

Bouwfase controle houdt in, dat gedurende de nieuwbouw een aantal controle momenten worden afgesproken. tijdens de ruwbouw en de afbouw worden zo een aantal controles op de kwaliteit van de uitvoering gedaan. Het aantal momenten wordt van tevoren afgesproken met de klant op basis van de bouwplannen en in overleg met de aannemer. Van alle controles krijgt de VvE een rapportage van de bevindingen. En tijdens de uiteindelijke oplevering begeleidt een inspecteur van Propendum de VvE.

Propendum is onafhankelijk en deskundig, en voert jaarlijks meerder controles van bouwfases uit. Daarbij wordt het gemeenschappelijke doel van aannemer en klant gediend: borging van een goede uitvoering, en het risico op teleurstellingen achteraf voorkomen.