Skip to main content

Doe energieverspilling de das om!

 

Afgelopen vrijdag was het weer zover: kachel een graadje lager en een warme trui aan.

Veel scholen deden dit jaar weer mee aan de warme truiendag en brachten zo een stuk bewustwording over aan de kinderen. Daarmee droegen ze deze dag daadwerkelijk een steentje bij aan energiebesparing. Propendum stuurde veel scholen een sjaal om het nog iets warmer te krijgen.

Nu deze warme truiendag weer voorbij is, het volgende: hoe zit het eigenlijk met uw duurzaamheidsambities? En welke ambities zijn er verder voor uw school van belang? Zijn deze ambities verankerd in een onderhouds- of huisvestingsplan? Veel duurzaamheidsambities hangen samen met het onderhoud van uw schoolgebouw, maar ook met de plannen van de gemeente en toekomstige ontwikkeling.

Weet u waar u met uw school staat over 10 jaar, en weet u de uitgangspunten van nu? Op het gebied van duurzaamheid, maar ook onderwerpen als bijvoorbeeld veiligheid, wet- en regelgeving, interne competenties, etc. Vul onze Quick Scan in en ontdek welke onderwerpen uw aandacht nodig hebben.

Indien u onze mailing niet hebt ontvangen, en u toch meer wilt weten, vul dan de gratis Quick Scan in op www.propendum.nl/warmetruiendag. U ontvangt na invullen van de scan dan alsnog zo’n warme sjaal.

(Zolang de voorraad strekt, actie geldig tot 1 maart 2017).