Skip to main content

Vul de vernieuwde Quick Scan in en ontvang een gratis pakket bloembollen.

De Quick Scan van Propendum is vernieuwd. Nieuwe onderwerpen komen aan de orde. Op deze manier speelt de Quick Scan in op de huidige actuele thema’s.  Heeft u deze nog nooit ingevuld? Ga dan snel naar www.propendum.nl/voorjaarsactie

Het beheer van schoolgebouwen vraagt om visie, deskundigheid en aanpak. De voorstellen voor een huisvestingsplan van de PO-raad, VO-raad en de VNG onderstrepen dat nog eens. Zijn die aspecten voldoende geborgd in het bestuur en management van uw school? Propendum geeft u precies de informatie die u nodig heeft om uw huisvestings- en onderhoudsbeleid te onderbouwen. Maar ook het gereedschap om dit beleid goed uit te voeren: Schoolbeheer Online en de Quick Scan.

Het invullen van de Quick Scan is gratis. U krijgt direct een overzichtelijk risicoprofiel te zien. Daarmee heeft u een eerste indruk van de stand van zaken in het kader van uw schoolgebouw en huisvestingsbeleid. Bent u benieuwd welke kleuren uw risicoprofiel laat zien?

Ter introductie ontvangen de eerste 10 scholen die de scan invullen een bollenpakket voor het voorjaar. Het geeft extra kleur in de schooltuin.

Zo ziet u maar weer: het in beeld brengen van risico’s brengt meestal ook kansen met zich mee. Kansen op een gezondere school, een veiliger omgeving, een prettige leeromgeving.

 

(Let op: beschikbaar voor de eerste 10 invullers; deze actie is geldig tot 1 juni 2017.)