Skip to main content

Iedereen heeft het erover: verduurzamen als VvE levert geld op, als VvE kun je subsidie krijgen, straks wordt er geen gas meer geleverd. Verduurzamen moet! Maar waar begin ik, en hoe urgent is het? Als VvE moet je een DMJOP ( Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan) hebben: waarom? Wat is dat eigenlijk, en wat moet ik daar vervolgens mee?

Verduurzamen doe je niet zomaar even: het is een traject waarbij u zich vooraf goed moet laten adviseren. Wat is het einddoel, en welke route neemt u? Wat is mogelijk, en wat is voor u als VvE haalbaar, al dan niet met subsidies. Het gaat om uw VvE gebouw en om de abitie en mogelijkheden van uw bewoners.

Propendum helft u om vanaf het begin de juiste keuzes te maken: waar wilt u naar toe, en hoe kunt u daar het beste komen? Het MJOP ( Meerjaren Onderhoudsplan) en het energieadvies zijn hulpmiddelen daarbij, maar het gaat om de keuzes en de juiste richting. Daarom beginnen we altijd met invventarisatie. Zo kunnen we het voor u passende traject aanbieden. Dan weet iedereen waar we heen gaan, welke keuzes we onderweg tegenkomen en hoe lang de reis gaat duren.

Bent u geintereseerd in onze aanpak die gericht is op persoonlijk gericht advies en begeleiding, neem dan contact met ons op via: www.propendum.nl of bel ons op: 078-6841090.