Skip to main content

Gevelherstel Rotterdam

Opdrachtgever: VvE in Rotterdam
Uitvoerende partij: Wallcare
Bijzonderheden: roestige stalen lateien
Opdracht: Projectbegeleiding gevelherstelwerkzaamheden

De stalen lateien boven de kozijnen waren in slechte staat en het grootste gedeelte is compleet vervangen. Daarvoor moest de gevel op veel plekken worden open gehakt en moest de constructie deels in de woningen worden opgevangen. Dit was een logistieke uitdaging. Het eindresultaat is weer een strakke en veilige gevel.

Projectbegeleiding:

Propendum beschikt over ruime ervaring op gebied van technisch beheer en in de begeleiding van projecten. Wij stellen een duidelijke werkomschrijving op en verzorgen de aanbesteding. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste aanbieder, en geven u een goed vergelijk van de verschillende offertes. Daarbij controleren we, of de omschrijvingen compleet zijn en overeenkomen met de aanbestedingsvraag. Dit offertevergelijk wordt voorzien van ons advies. Propendum is daarbij onafhankelijk en objectief. Samen met u bepalen we de uiteindelijke keuze.

Voor een goede begeleiding van het project, is het belangrijk dat er een goede overeenkomst is opgesteld. Daarin wordt vastgelegd wat er afgesproken is m.b.t. de uitvoering en eventueel meerwerk. Ook liggen daarin afspraken rond de projectbegeleiding vast.

Gedurende het project is de projectleider van Propendum de eerste contactpersoon voor vragen m.b.t. de uitvoering. Onze inspecteur controleert tijdens de uitvoering de kwaliteit van de werkzaamheden, en zorgt voor een goede oplevering aan het eind van de werkzaamheden.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=”2530″]