Skip to main content

Ideaal hulpmiddel voor bewustwording energieverbruik scholen.

Hoe presteert uw school t.o.v. andere scholen; hoe verhoudt het energieverbruik zich t.o.v. de vergoedingen?

Het probleem volgens Christian De Laat van DCMR is, dat er vaak te weinig aandacht is voor het energieverbruik. Terwijl besparingen gewoon geld opleveren, en niet ingewikkeld zijn.

Om u daarmee verder te helpen heeft Propendum een gemakkelijk in te vullen benchmark opgezet. Hiermee ontvangt u vergelijkende informatie over:

  • energiekosten t.o.v. andere scholen en de vergoeding van de Rijksoverheid
  • jaarkosten per leerling en per m²
  • verbruiksgegevens elektra, gas en water

Wilt u ook deze informatie ontvangen? Klik dan op onderstaande button. Na het invullen ontvangt u  gratis de informatie over hoe uw school scoort t.o.v. andere scholen.

Ga naar: www.propendum.nl/benchmark

Propendum gebruikt de informatie uit het benchmark onderzoek voor een verdere analyse. Alle deelnemers aan de benchmark ontvangen de uitkomsten en de analyse van dit onderzoek.

Schoolbesturen met meerdere schoolgebouwen kunnen hiermee ook de eigen schoolgebouwen onderling vergelijken. Propendum zet deze informatie voor uw bestuur graag in een overzicht.

Met de uitkomsten van de benchmark verkrijgt u een helder beeld van waar u staat. En wanneer u toch uw verbruiken in beeld hebt, kunt u direct checken aan welke verplichtingen u dient te voldoen in het kader van de wet- en regelgeving voor energiebesparende maatregelen.