Skip to main content

Onze relaties

Wij doorzien het voor:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
sed do eiusmod tempor incididunt

Of het nu gaat om huisvesting, duurzaamheid en begroting of onderhoud. Elke keer word er van u verlangd en verwacht dat u de juiste keuze maakt omtrent deze thema’s. Maar die juiste keuze kunt u alleen maar maken wanneer u beschikt over volledige, relevante en betrouwbare informatie. Keuzes maken vraagt om inzicht.

Propendum geeft u die benodigde informatie en betrouwbare adviezen op het gebied van huisvesting en energievraagstukken. Hierdoor kunt een goed geïnformeerde en onderbouwde keuze maken, die juist is voor uw situatie. Onze experts maken hierbij gebruik van hun kennis en de jarenlange ervaring die is opgedaan bij bouwkundige inspecties, opstellen van MJOP, projectbegeleiding, energieadviezen en meer.

Een betrokken adviseur

Propendum is dé partner in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Onze adviseurs zijn erg betrokken bij uw zaak. Zij zorgen voor goed gebouwbeheer, het opstellen van een slimme onderhoudsstrategie en haalbare doelstellingen die energie besparen.

Benieuwd waar onze adviseurs u mee kunnen helpen? Maak snel een afspraak door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op.

Contact opnemen

Onze relaties