Propendum, uw partner in schoolbeheer

U bent, als gevolg van doordecentralisatie buitenonderhoud PO, zelf verantwoordelijk voor het volledige onderhoud van uw schoolgebouw. Een prachtige kans om uw schoolgebouw energiezuinig en toekomstbestendig te maken, maar ook te besparen op onderhoudskosten. U bent niet langer alleen gebruiker, maar ook beheerder van uw gebouw. Wat betekent deze stap voor u als directeur of bovenschools manager? Heeft u samen met uw bestuur al een visie op het schoolgebouw van de toekomst?

U het leiderschap, wij het gereedschap

Als schoolleider ligt uw focus op de kwaliteit van het onderwijs. Uw primaire taak is ervoor te zorgen dat uw leerkrachten excelleren en uw leerlingen tot bloei komen. Maar u neemt wel graag uw verantwoordelijkheid voor een fris, functioneel en duurzaam schoolgebouw. U werkt samen met uw bestuur aan een onderhoudsvisie, maar heeft geen behoefte om bouwkundige te spelen. Wij van Propendum begrijpen dat. Wij geven u precies de informatie die u nodig heeft om uw huisvestings- en onderhoudsbeleid te onderbouwen. Maar ook het gereedschap om dit beleid goed uit te voeren.

Waarom Propendum?

Propendum is uw ideale partner in schoolbeheer, omdat:

  • wij de risico‚Äôs en kansen van uw huisvestingsbeleid vakkundig inventariseren, visualiseren en onderbouwen
  • wij de onderwijskundige functies van een schoolgebouw centraal stellen
  • wij dankzij onze integrale visie op een toekomstbestendig schoolgebouw uw onderwijskundig leiderschap versterken
  • wij u tools in handen geven om het beheer van uw school zelf vorm te geven.

Eerst inzicht, dan keuzes

Wij zijn specialist in onderwijshuisvesting, en geen aannemer of bouwbedrijf. Daarom kunnen wij u onafhankelijk en betrouwbaar adviseren over het beheer van uw schoolgebouwen. Met als resultaat een meerjarige gebouw- en onderhoudsplanning die zowel financieel, bouwkundig, energietechnisch als onderwijskundig verantwoord is. Ons motto: eerst inzicht, dan keuzes.

Bent u er klaar voor?

Propendum doorziet het. Bent u al klaar voor het onderwijsgebouw van de toekomst?

Wij denken alvast graag met u mee. Klik op de volgende link. Er opent dan een nieuw tabblad met een aanmeldscherm. Na het verzenden van de aanmeldgegevens start vervolgens de Quick Scan. Zet de eerste stap en start met de gratis en vrijblijvende Quick Scan.