Informatie over Perfectbeheer B.V.

NB: Sinds 2019 is Perfectbeheer onderdeel geworden van Propendum. Klik hier voor meer informatie.

 

Perfectbeheer B.V. is een onafhankelijk, zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van technisch beheer van vastgoed. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zelfstandige speler in de markt van landelijk onafhankelijk technisch vastgoedbeheer.

Wij mogen gemeenten, verenigingen, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoed beheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en scholen tot onze klantenkring rekenen. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten, waarbij onze kwaliteit in dienstverlening en eindproduct de constante en bepalende factor voor de eindklant is.

Al vele jaren maakt Perfectbeheer het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is ons kwaliteitsniveau gewaarborgd.

Ontstaan van ons bedrijf

Perfectbeheer is een landelijk opererende organisatie die actief is op het gebied van onderhoud en beheer van vastgoed voor verenigingen van eigenaars, instellingen en het midden en kleinbedrijf. Het ontstaan van Perfectbeheer komt voort uit een aannemers en onderhoudsbedrijven. Regelmatig werd onze hulp ingeroepen door vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders die moeite hadden om kwalitatief goed onderhoud uitgevoerd te laten krijgen. Daarnaast kwamen we zowel bij het assisteren van aannemers, alsmede het afhandelen van opleveringen schrijnende situaties tegen met betrekking tot de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden.

Neemt u even de tijd ons aanbod door te nemen via de informatie op de website. Wilt u persoonlijk advies? Bel gerust op 078-6841092 of 020-2624212. Wij verzekeren u dat enkele minuten tijd op dit moment, u in de toekomst vele uren tijd en zorgen zullen besparen.