Advies bij onderhoud!

Het onderhoud van uw vastgoed stelt u vaak voor lastige vragen en dilemma’s. Dit komt omdat leveranciers vaak een (te) sterke voorkeur hebben
voor een bepaalde toepassing of vorm van onderhoud. Hierdoor weet u niet welke keuze juist is.

Naast een totaaloplossing in de vorm van technisch beheer, bieden wij u als losse dienst een onderhoudsadvies. Dit maakt dat u beter op de hoogte bent.

Onderhoudsadvies geeft u  een steun in de rug bij de beoordeling van aanbiedingen van leveranciers. Wat leidt tot een objectieve kijk op de zaken.
Door onze dagelijkse omgang met het beheer van vastgoed zijn onze bouwkundigen in staat om meerwaarde te leveren vanuit hun kennis en ervaring.

Onderhoudsadvies en oplevering

Naast het advies kunnen wij ook de oplevering verzorgen.

Tijdens en na afronding van de werkzaamheden komen onze experts langs voor inspectie, waarbij ze kritisch en onafhankelijk kijken naar het uitgevoerde werk. Het werk wordt beoordeeld op de wet- en regelgeving conform het bouwbesluit en er wordt kritisch gekeken of de aannemer levert wat is overeengekomen

 

waarbij er kritisch en onafhankelijk wordt gekeken naar het uitgevoerde werk. Het werk wordt beoordeeld op de wet- en regelgeving conform het bouwbesluit en er wordt kritisch gekeken of de aannemer levert wat is overeengekomen.

Dit bespaart u een hoop zorgen en vragen.

Prijzen en offerte

De kosten voor een bouwkundig consult zijn op aanvraag, daar het afhankelijk is de te verwachte tijdsduur van een inspectie en eventuele extra voorzieningen. Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vraag hier. Wij geven u dan graag per ommegaande een indicatie van de kosten.