Technisch beheer vastgoed

Wij zijn de specialisten op het gebied van technisch beheer van vastgoed. Door heel Nederland begeleiden wij de uitvoering van uw onderhoud. Wij zijn een betrouwbare partner voor het technische beheer van groter vastgoed zoals; appartementencomplexen, kantoren, fabrieken, scholen, kerken, bedrijfsgebouwen.

Perfectbeheer beschikt over een team van zeer ervaren technische medewerkers die iedere dag bezig zijn met het technische beheer van vastgoed. Door het opstellen van goede onderhoudsplannen en het permanent volgen van de staat van onderhoud van het gebouw, zorgen wij ervoor dat uw onroerend goed haar waarde behoudt.

Onze speerpunten zijn; kwaliteit, snelheid, service. Daar wij ons geheel toeleggen op deze specifieke dienstverlening bieden wij dit aan tegen zeer concurrerende tarieven. Als gecertificeerde projectorganisatie is onze kernactiviteit het optimaal organiseren van het onderhoud van vastgoed.

Overige diensten

Naast technisch beheer bieden wij u tevens enkele specifieke diensten aan die onderdeel zijn van ons vakgebied. Dit betreft met name het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan en onderhoudsadvies en offertebegeleiding. Tevens kunt u advies krijgen en een eventuele rapportage laten opstellen bij bouwkundige conflicten.

Prijzen en offerte

Via de verschillende links op deze pagina kunt u meer informatie krijgen over onze tarieven. Wij adviseren u om altijd een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze maken wij graag voor u.