Propendum, de onderwijsspecialist

Propendum richt zich op het huisvestingsbeleid en onderhoudsbeheer van basisscholen en is ontstaan vanuit Perfectkeur. Dankzij Propendum kan ook het primair onderwijs profiteren van onze bouwkundige, onderhoudskundige en energietechnische deskundigheid. En dat is belangrijk, omdat basisscholen met ingang van 2015 zelf verantwoordelijk zijn voor het totale onderhoud.

Uw partner in schoolbeheer

De organisatie van Propendum is toegesneden op het beleidsproces van basisscholen. Bent u directeur of (bovenschools) manager in het primair onderwijs? Dan zijn wij graag uw partner in schoolbeheer. Zodat u uw focus op de kwaliteit van het onderwijs kunt houden. Maar tegelijk samen met uw bestuur een duurzame visie op de huisvesting en het onderhoud van uw schoolgebouwen kunt ontwikkelen.

Een duurzaam schoolgebouw is teamwerk

Wij werken graag met u mee aan een energiezuinig en toekomstbestendig schoolgebouw. Een schoolgebouw dat goed wordt onderhouden en tijdig wordt aangepast aan onderwijskundige en maatschappelijke ontwikkelingen. Om dit te bereiken werken wij met specialisten op de volgende aandachtsgebieden:

  • bouwkundig onderzoek en advies
  • gebouwontwerp
  • installatietechniek
  • energiebeheer
  • projectbegeleiding

Afhankelijk van uw vraagstelling werken onze specialisten multidisciplinair en in teamverband met elkaar samen om het door u gewenste resultaat te bereiken. Met altijd één collega als uw aanspreekpunt. Want we houden de lijn met u graag kort en duidelijk.

Wilt u weten wat wij nu al voor u kunnen betekenen? Klik op de volgende link. Er opent dan een nieuw tabblad met een aanmeldscherm. Na het verzenden van de aanmeldgegevens start vervolgens de Quick Scan. Zet de eerste stap en start met de gratis en vrijblijvende Quick Scan.