Verduurzamen VvE begint met actueel MJOP

Je wilt met je VvE het gebouw verduurzamen. Daarvoor is een goed beeld van de huidige situatie nodig. Een recent opgesteld MJOP geeft informatie over je gebouw: wat is de huidige staat van het onderhoud en welke onderhoudskosten kun je de komende jaren verwachten.

Deze informatie is de basis voor het bepalen van succesvolle maatregelen voor verduurzamen. Wat is het beste moment en wat kun je het beste tegelijk doen. Wat kost het en wat bespaart het op onderhoudskosten.

Een MJOP van Propendum

Propendum werkt voor de gemeente Haarlemmermeer nauw samen met vvverduurzamen. Dat betekent dat we korte communicatielijnen hebben. En bij de volgende stap van maatwerkadvies hebben wij tevens het voordeel dat we het gebouw al kennen. Onze MJOP’s voldoen aan de eis van risicobeoordeling conform NEN 2767. Dit is van belang bij het aanvragen van subsidie of financiering.

Bel ons voor meer informatie over onze MJOP’s. Of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen
Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Neem contact met mij op:

Mijn VvE overweegt om mee te doen met het Verduurzamingstraject in de gemeente Haarlemmermeer. Ik wil daarom graag meer weten over nut en noodzaak van jullie MJOP in dit traject.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Stuur mij een offerte:

Mijn VvE overweegt om mee te doen met het Verduurzamingstraject in de gemeente Haarlemmermeer. Stuur mij een offerte voor het opstellen van een MJOP met conditiemeting conform NEN 2767.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Adres VvE*
Naam*

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2