Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Energie maatwerkadvies

Een EPA-Maatwerkadvies geeft u inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. Dit heeft als doel de energieprestatie van uw gebouw te verbeteren.

Een EPA-maatwerkadvies is een verdieping van het energielabel en biedt u informatie hoe u investeringen in uw vastgoed weloverwogen kunt nemen. Door dit maatwerkadvies te combineren met uw meerjaren onderhoudsplanning krijgt u inzicht in de mogelijkheden om energiebesparingsmaatregelen te combineren met gepland onderhoud of renovatie.

Het maatwerkrapport geeft u een helder overzicht van:

  • de huidige staat van het object (bouwjaar, maten, bestaande isolatiemaatregelen, huidige warmwater- en verwarmingsinstallaties);
  • de energie-index (El) van uw gebouw;
  • het energielabel;
  • het huidige energieverbruik (Elektriciteit in kWh en gas in m3);
  • de voorgestelde energiebesparende maatregelen;
  • de energie-index (El) van het object na uitvoering geadviseerde maatregelen;
  • het toekomstige energieverbruik (elektriciteit en gas) en de te verwachten comfort- en klimaatverbeteringen;
  • de kosten en baten van de uitgevoerde maatregelen;
  • de investeringen en terugverdientijden.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken
Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.