Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Online Onderhoudsplanning

Wat, wanneer en hoe(veel)

De online onderhoudsplanning geeft u de mogelijk om, waar en wanneer u ook maar wilt, toegang te krijgen tot de plannen die gemaakt zijn omtrent het onderhoud van uw gebouw. Zo kan er dus,  op elk moment van de dag en op welke plek u ook maar bent in de wereld, ingelogd worden en bent u altijd op de hoogte over hoe het project verloopt. Dit geeft rust en zorgt ervoor dat u volledig de regie in handen houdt.

In een speciaal voor u gereserveerd portaal staan alle gegevens uitgewerkt op een manier die u van Propendum mag en kan verwachten. Er zal een systematische uiteenzetting te zien zijn van het ‘wat’, ‘wanneer’ en ‘hoe(veel)’ van het project. Elk stap zal gedetailleerd beschreven staan.

Advies nodig

Daarnaast biedt de online onderhoudsplanning de gelegenheid om informatie aan te passen aan de huidige situatie. Mochten er onverhoopt onderdelen van het project anders verlopen dan was ingecalculeerd, heeft u de mogelijk om dit direct aan te passen in het systeem. hierdoor zijn alle betrokken partijen volledig op de hoogte van de actuele vorderingen.

Als laatste heeft u, in het persoonlijke portaal, makkelijk toegang tot contact met de adviseurs van Propendum. Wanneer u een bericht stuurt, zullen wij spoedig een gepast antwoord terugzenden.

Log voor een demo-account in op deze link met: 

Gebruikersnaam: demo

Wachtwoord: demo

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken