Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Online Onderhoudsplanning

Wat, wanneer en hoe(veel)

De online onderhoudsplanning geeft u de mogelijk om, waar en wanneer u ook maar wilt, toegang te krijgen tot de plannen die gemaakt zijn omtrent het onderhoud van uw gebouw. Zo kan er dus,  op elk moment van de dag en op welke plek u ook maar bent in de wereld, ingelogd worden en bent u altijd op de hoogte over hoe het project verloopt. Dit geeft rust en zorgt ervoor dat u volledig de regie in handen houdt.

In een speciaal voor u gereserveerd portaal staan alle gegevens uitgewerkt op een manier die u van Propendum mag en kan verwachten. Er zal een systematische uiteenzetting te zien zijn van het ‘wat’, ‘wanneer’ en ‘hoe(veel)’ van het project. Elk stap zal gedetailleerd beschreven staan.

Advies nodig

Daarnaast biedt de online onderhoudsplanning de gelegenheid om informatie aan te passen aan de huidige situatie. Mochten er onverhoopt onderdelen van het project anders verlopen dan was ingecalculeerd, heeft u de mogelijk om dit direct aan te passen in het systeem. hierdoor zijn alle betrokken partijen volledig op de hoogte van de actuele vorderingen.

Als laatste heeft u, in het persoonlijke portaal, makkelijk toegang tot contact met de adviseurs van Propendum. Wanneer u een bericht stuurt, zullen wij spoedig een gepast antwoord terugzenden.

Log voor een demo-account in op deze link met: 

Gebruikersnaam: demo

Wachtwoord: demo

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.