Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Onderhoudsplanning

Een onderhoudsplanning laat zien welke, en in welke mate, onderdelen onderhoud nodig. Het laat precies zien wat het onderhoud inhoudt en hoe de uitvoerende partij het gewenste resultaat gaat behalen. Zo ben u, ten alle tijden, volledig om de hoogte wat er gebeurt in en rondom uw gebouw. Zo houdt u de regie in eigen handen.
Ook wordt er duidelijk gemaakt wanneer welk stuk onderhoud is ingepland. U weet exact wanneer het begint en wanneer het eindigt. Dit is natuurlijk van groot belang voor de gehele organisatie. U weet precies wat en wanneer u iets te wachten staat.
Als laatste zijn alle kostenberekening meegenomen in de onderhoudsplanning. Dit wordt gespecificeerd uiteen gezet, zodat u makkelijk de verschillende onderdelen kunt terugvinden. Zo heeft u een volledig plaatje over wat u te wachten staat en is het risico op (onaangename) verrassingen tot een minimum beperkt.

Propendum heeft jarenlange ervaring in het opmaken van onderhoudsplanningen. Onze experts zijn op dagelijkse basis bezig met het adviseren en uitvoeren van deze planningen. Zij zullen altijd kijken naar de mogelijkheden om duurzaam te werk te gaan en houden het toegekende budget goed in de gaten.

Log voor een demo-account in op deze link met: 

Gebruikersnaam: demo

Wachtwoord: demo

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken