Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Begeleiding renovatie

Renovatie van een gebouw is veel meer dan alleen maar een aantal projecten die apart of tegelijkertijd worden uitgevoerd. Het betekent dat er projecten worden uitgezet om een gebouw aan te passen aan de eisen van deze tijd. Daarbij wordt onder andere gekeken naar duurzaamheid, brandveiligheid en het gebruik van onderhoudsarme materialen. Naast de maatregelen voor het terugbrengen van het energieverbruik, wordt er ook kritisch gekeken naar de eisen die betrekking hebben op het functionele gebruik van het gebouw.
Propendum begeleidt bij u elke stap van de renovatie.

Jarenlange ervaring

Een renovatie is niet niks. Onze experts zien op een dagelijkse basis dat het voor veel mensen een overweldigend proces is. Daarom is het zo belangrijk om de juiste informatie én betrouwbare adviezen te krijgen. Omdat Propendum hier zo vaak bij betrokken is hebben wij jarenlang ervaringen kunnen sparen die we nu op een positieve manier voor u weten te gebruiken.
Daarnaast is Propendum dé partner als het gaat om de begeleiding bij een renovatie-project. Onze adviseurs zullen van stap A tot stap Z bij u zijn en alles kritisch controleren en eventuele mankementen aan te kaarten.

Propendum denkt met u mee. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren bij elk project wat u ons toevertrouwd.

Betrokken, bekwaam en onafhankelijk, zoals u van Propendum mag verwachten!

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.