Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Advies Renovatie

Renovatie betekent letterlijk vernieuwen. Het gaat bij renovatie over het vernieuwen van uw gebouw of een deel daarvan. Uw gebouw voldoet na renovatie weer aan de eisen van deze tijd. Daarbij wordt gekeken duurzaamheid, energieprestatie en brandveiligheid. Maar ook functionaliteit van het gebouw is belangrijk: voldoet het gebouw nog aan de huidige eisen en visie m.b.t. de gebruiksfunctie.

Wij doorzien het

Gepland groot onderhoud kan van invloed zijn op het moment van renovatie en een geplande renovatie bepaald omgekeerd de onderhoudsplanning van de jaren daarvoor. Door alle gegevens te combineren en voor u helder in beeld te brengen, geeft Propendum u inzicht in het geheel van mogelijkheden, en voorzien we deze informatie met onafhankelijk advies.

Wij helpen u de juiste keuze maken!

Renovatie behoort niet altijd tot de mogelijkheden, of u staat voor de keuze renovatie of nieuwbouw. Met ons afwegingskader helpen we u de juiste keuze te maken. Geeft u uw huidige gebouw een tweede leven, of is nieuwbouw toch een betere oplossing? Dat hangt af van de mogelijkheden en uw wensen en eisen. Wij geven u graag ons objectieve advies.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.