Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Advies Nieuwbouw

Als u plannen heeft voor nieuwbouw, bevindt u zich mogelijk in een gebied waar u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn talloze ideeën, (on)mogelijkheden, wettelijke eisen BENG-normen en adviezen waar u uit kunt kiezen, waardoor u verdwaald lijkt te raken in een web van informatie. Propendum helpt u graag om de rust te bewaren en om stap voor stap de juiste route te bepalen. Daarbij brengen wij eerst in kaart wat uw wensen en eisen zijn omtrent het gebruik. Ook kijken wij naar uw ambitie m.b.t. duurzaamheid.

Wij helpen u de juiste keuze’s maken!

De keuze voor nieuwbouw is niet altijd de enige mogelijkheid die u moet bekijken. Soms is renovatie een goed alternatief. Met ons afwegingskader helpen we u graag een juiste en goed doordachte keuze te maken. Blaast u nieuw leven in het huidige gebouw of is nieuwbouw de beste oplossing. Dit hangt helemaal af van de mogelijkheden die tot uw beschikking staan, naast de wensen en eisen die u heeft.

Onze experts geven u graag een objectief en eerlijk advies.

Bent u geinteresseerd geraakt of heeft u een andere vraag? Vul hieronder het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.