Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan bar_v2

Advies Meerjaren Onderhoudsplan

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Meer inzicht door toelichting MJOP

Propendum geeft u graag meer inzicht door het meerjaren Onderhoudsplan toe te lichten. Daarnaast geven wij graag ons advies over de te nemen maatregelen.
Het DMJOP (Duurzame Meerjaren Onderhoudsplan) combineert energiemaatregelen met de onderhoudsplanning. Zo worden maatregelen die voortkomen uit de Erkende Maatregelenlijst (EML) of maatregelen die genomen moeten worden om aan de label-C verplichting te voldoen, geborgd in de onderhoudsplanning. Daarbij wordt gekeken of uitvoering op een zelfstandig moment of uitvoering op een natuurlijk moment het beste is.

Met Propendum als partner maakt u niet alleen een meerjaren onderhoudsplan wat duurzaam is. Het MJOP is ook doelbewust en relevant. Onze experts zullen het MJOP doorzien en samen met u maken wij er een plan van wat gemaakt is om te slagen.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u een andere vraag? Onze experts staan voor u klaar.
Maak afspraak door het contactformulier hieronder in te vullen of neem telefonisch contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.