Vastgoed

Als eigenaar of beheerder van vastgoed komt er veel op u af. Naast het onderhouden van de gebouwen, krijgt u te maken met wet- en regelgeving: regelgeving rond energiemaatregelen, verplichte energielabel C voor kantoren, regelgeving m.b.t. veiligheid en duurzaamheid. Propendum helpt u graag om inzicht te geven die u helpt bij het maken van de juiste keuzes. Propendum gaat hier graag met u over in gesprek, zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan

Huisvestingsbeleid

Goed beleid vraagt om goed inzicht. Daarvoor is een goede Meerjaren Onderhoudsplanning een belangrijke basis. Wij helpen u graag om deze voor u op te stellen, en om op basis hiervan keuzes te maken. Ook een goede afweging van de gebouwprestatie ten opzichte van uw gebruikerswensen, en de mogelijkheden van verduurzaming zijn daarbij nodig. Alleen zo kunt u voor uw vastgoedportefeuille een goede strategie bepalen.

Door nu de strategie te bepalen, zorgt u ervoor dat aanpassingen aan uw vastgoed tijdig worden gedaan en dat uw vastgoed waardevast blijft of zelfs in waarde stijgt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een steeds actueler thema. En natuurlijk wilt u daarin uw eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar waar begint u, en wat is haalbaar? Wet- en regelgeving wordt vaak slechts gezien als verplichting, maar het kan ook iets opleveren, zoals besparing van energie en verhoging van comfort. Hierdoor heeft het tevens invloed op de waardevastheid van uw vastgoed. Wij onderzoeken wat voor u de mogelijke maatregelen zijn, en leggen we deze maatregelen en investeringen vast in het MJOP.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk Vastgoed, onderwijs en VvE’s . In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring in het vastgoed zorgen wij ervoor dat:

  • Risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig geïnventariseerd worden;
  • Naast de keuringen en inspecties, er ook een duurzaam meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld;
  • Duidelijk wordt welke acties er snel opgezet kunnen worden om direct energie te besparen;
  • Duidelijk wordt in hoeverre de gebruiksprestatie van uw vastgoed overeenkomt met de wensen door de gebruiker (NEN 8021);
  • U uw vastgoed blijft ontwikkelen zodat het duurzaam en waardevast blijft.

Maak nu een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Afspraak maken

Naam *

Bedrijf

E-mail *

Telefoonnummer *

Waarin bent u geïnteresseerd?

Velden met een * zijn verplicht.

Onze relaties