Vastgoed

Als eigenaar of beheerder van vastgoed komt er veel op u af. Naast het onderhouden van de gebouwen, krijgt u te ook maken met wet- en regelgeving omtrent energiemaatregelen, verplichte energielabel C voor kantoren, regelgeving m.b.t. veiligheid en duurzaamheid. Propendum neemt u graag bij de hand en geeft u het inzicht dat helpt om de juiste keuzes te maken. Onze experts gaan graag met u in gesprek, zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Huisvestingsbeleid

Goed beleid vraagt om het juiste inzicht. Daarvoor is een goede Meerjaren Onderhoudsplanning een belangrijke basis. Wij helpen u graag om deze voor u op te stellen. Op basis van dit MJOP kunt u goed geïnformeerde en gegronde keuzes maken. Ook een goede afweging van de gebouwprestatie ten opzichte van uw gebruikerswensen en de mogelijkheden van verduurzaming zijn daarbij nodig. Alleen zo kunt u voor uw vastgoedportefeuille een goede strategie bepalen.

Door nu de strategie te bepalen zorgt u ervoor dat aanpassingen aan uw vastgoed tijdig worden gedaan, waardoor uw vastgoed waardevast blijft of zelfs in waarde stijgt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een steeds actueler thema. En natuurlijk wilt u daarin uw eigen verantwoordelijkheid nemen. Maar waar begint u, en wat is haalbaar? Wet- en regelgeving wordt vaak slechts gezien als verplichting, maar het kan ook iets opleveren, zoals besparing van energie en verhoging van comfort. Hierdoor heeft het tevens invloed op de waardevastheid van uw vastgoed. Wij onderzoeken wat voor u de mogelijke maatregelen zijn, en leggen we deze maatregelen en investeringen vast in het MJOP.

Bouwkundig advies

Heeft u schade aan uw gebouw, of heeft u een geschil met een huurder of een aannemer, dan kunt u gebruik maken van onze bouwkundige schade-expertise. Het is niet altijd even duidelijk wat de impact van zichtbare schade is, of waar deze schade vandaan komt.  En hoe lost u de schade op?

Een deskundige-rapport, een contra-expertise kan u helpen bij geschillen. Een Quick scan, of juist een uitgebreid schade-onderzoek helpt u bij het vinden van de oorzaak en geeft u adviezen over mogelijk herstel.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk Vastgoed, onderwijs en VvE’s . In deze branches bieden wij de hoogste kwaliteit doordat wij jarenlange ervaring hebben in deze drie branches.

Met deze jarenlange ervaring in het vastgoed zorgen wij ervoor dat:

  • Risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig geïnventariseerd worden;
  • Naast de keuringen en inspecties, er ook een duurzaam meerjaren onderhoudsplan wordt opgesteld;
  • Duidelijk wordt welke acties er snel opgezet kunnen worden om direct energie te besparen;
  • Duidelijk wordt in hoeverre de gebruiksprestatie van uw vastgoed overeenkomt met de wensen door de gebruiker (NEN 8021);
  • U uw vastgoed blijft ontwikkelen zodat het duurzaam en waardevast blijft.

Maak nu een afspraak.

Vragen?

Heeft u vragen over wat wij aanbieden of wilt u dat wij bij u langs komen? Laat het ons weten!

Afspraak maken

Onze relaties