Beheer

Of het nu gaat om het beheer van vastgoed, onderwijs of de samenwerking met een VvE, het is voor u van groot belang om goede keuzes te maken als het gaat om het beheer. Deze goede keuzes kunnen alleen gemaakt worden als u betrouwbare en passende informatie tot uw beschikking hebt.

Propendum is, vanuit onze jarenlang opgebouwde ervaring,  dé partner als het gaat om eerlijke, gedegen en adequate informatie. Hierdoor kunt u een goed onderbouwde keuze maken omtrent huisvesting en energievraagstukken.

Afspraak maken

MJOP combinatie met EPA-U

Door het meerjaren onderhoudsplan te combineren met ons EPA Maatwerkadvies, kunt u de duurzaamheidsmaatregelen op het juiste moment uitvoeren en het bijbehorende onderhoud direct opnemen in de financiële reservering. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Propendum is, vanuit onze jarenlang opgebouwde ervaring, dé juiste gesprekspartner als de opgestelde rapportages voorzien dienen te worden van de juiste adviezen.
Zo gaan wij net een stapje verder.

Meer weten?

Bent u benieuwd over hoe dit alles werkt? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of maak direct een afspraak door ons te bellen.

Afspraak maken