Yes! Kinderopvang, onderhoudsplanning goed geregeld met Propendum

Het beste voor kinderen én ouders, dat is Yes! Kinderopvang. Een plek waar je je kind met een gerust gevoel wegbrengt. Goede huisvesting is dan natuurlijk ook heel belangrijk. Om nog beter in te spelen op toekomstig onderhoud heeft Yes! Kinderopvang Propendum opdracht gegeven om voor alle eigen locaties een meerjaren onderhoudsplanning op te stellen. Het MJOP voorziet in een duidelijk overzicht van alle benodigde investeringen om de gebouwen up-to-date te houden. We vragen Ralph Waterreus, facilitair manager van Yes! Kinderopvang: “Waarom heeft u gekozen voor Propendum?” Propendum werd door een collega van OZHW aanbevolen. Propendum heeft veel expertise met het opstellen van MJOP’s en duurzaamheidsplannen voor scholen. Omdat wij graag ook meer structuur willen geven aan de onderhoudsplanning hebben we dat neergelegd bij Propendum. Er wordt tevens gekeken wat wij met de relatief oude gebouwen kunnen doen aan verduurzaming. Met name de Quick Wins vind ik interessant zegt Ralph.

Wilt u ook weten wat Propendum voor u kan beteken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of maak direct een afspraak.

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.