Renovatieproject Utrecht

Voor een VvE in Utrecht begeleidt Propendum op dit moment de renovatie van 5 portieken/trappenhuizen. Alle voordeuren worden vervangen, de trappenhuizen worden geschilderd en de vloerafwerking wordt geheel vervangen. Projectbegeleiding door Propendum houdt de volledige directievoering van A tot Z in. Dit omvat het samen met de opdrachtgever de wensen omzetten naar een werkomschrijving tot en met de eindoplevering van het werk, en alles wat daar tussen zit.

De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang: de projectleider van Propendum bewaakt de planning, het budget en de kwaliteit van het werk. Schenkelbouw is de bouwkundige aannemer en schildersbedrijf Groenewegen verzorgt het schilderwerk conform het Sikkens verf-technisch advies. De projectinrichter verzorgt tot slot de nieuwe vloerafwerking. Dit vraagt een goede samenwerking en een heldere communicatie met de VvE en bewoners. Propendum  fungeert hierin de spil en is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, bewoners en de aannemer.

Goede begeleiding bij de uitvoering van onderhoud is essentieel om de conditie van uw vastgoed op niveau te houden. Door heel Nederland adviseert en begeleidt Propendum VvE’s en vastgoed eigenaren bij onderhoudsprojecten. Wilt u meer weten over projectbegeleiding door Propendum?

Download hier de folder “in 6 stappen naar optimaal onderhoud”.

Bent u geintereseerd in onze aanpak die gericht is op persoonlijk gericht advies en begeleiding, neem dan contact met ons op via: www.propendum.nl of bel ons op: 078-6841090.

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.