Optimaal uitgevoerd onderhoud is belangrijk!

Elk gebouw heeft onderhoud nodig, of het nu om een VVE, een kerk of een school gaat. Een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) maakt dit zichtbaar, maar dan bent u er nog niet! Het onderhoud moet ook goed uitgevoerd worden. Propendum heeft het liever over optimaal uitgevoerd onderhoud: de juiste prijs, voor de juiste kwaliteit, op het juiste moment. Hoe dat werkt leest u in onze folder: in 6 stappen naar optimaal onderhoud! Het optimaal organiseren van onderhoud is voor propendum een kernkwaliteit. Jarenlange ervaring helpen ook u bij een goede uitvoering van uw projecten. Download hier de folder en lees hoe wij dit doen.

Bent u geintereseerd in onze aanpak die gericht is op persoonlijk gericht advies en begeleiding, neem dan contact met ons op via: www.propendum.nl of bel ons op: 078-6841090.

De folder downloaden

Meerjaren Onderhoudsplan

Als VvE heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw appartementencomplex. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Beknopt onderhoudsplan

Speciaal voor kleinere VvE’s hebben we BOP, een beknopt onderhoudsplan ontwikkeld. Dit onderhoudsplan geeft een overzicht van de te verwachten onderhoudskosten in de aankomende 10 jaar en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Waarom Propendum?

Propendum legt de focus op drie branches, namelijk VvE’sonderwijs en Vastgoed. In deze branches hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bieden wij de hoogste kwaliteit.

Met deze jarenlange ervaring met VvE’s zorgen wij ervoor dat de risico’s en kansen van uw vastgoed vakkundig worden geïnventariseerd, gevisualiseerd en onderbouwd.