In vier stappen van gebruiker naar beheerder

Aangezien u, als gevolg van doordecentralisatie buitenonderhoud PO, zelf verantwoordelijk bent voor het volledige onderhoud van uw basisschool, betekent dit dat u de stap van gebruiker naar beheerder heeft gemaakt. Aken en Keulen zijn echter niet op één dag gebouwd. De stap van gebruiker naar beheerder van schoolgebouwen lijkt meer op een treinreis met vier tussenstations dan op een enkele voetstap. Dankzij het vierstappenplan van Propendum kunt u op deze stations soepel overstappen en komt u op tijd op uw eindstation.

Een treinreis met vier stations

Uw eindbestemming is wat ons betreft het schoolgebouw van de toekomst. Of, misschien iets minder ambitieus, maar wel zo realistisch: een toekomstbestending schoolgebouw. Deelt u deze ambitie? Dan zijn we graag uw reisleider. We stappen bij u in de trein en u mag ons spoorboekje gebruiken. Dat spoorboekje houdt rekening met vier stations:

quickscan icon

Quick Scan

Aanvullend onderzoek

Aanvullend onderzoek

quickscan icon

Planvorming

quickscan icon

Realisatie

Wilt u meer informatie over een specifiek station? Klik dan op de bijbehorende stap.

Uw eigen spoorboekje

Het unieke van onze aanpak is dat wij niet langer met u meereizen dan nodig is. Zodra u ons spoorboekje gebruikt, kunt u zelfstandig verder reizen. Natuurlijk mag u ons spoorboekje houden. Want wij leveren de informatie en het inzicht, maar u maakt de keuzes. Graag blijven we u op uw reis begeleiden om uw keuzes te helpen onderbouwen. Met als doel dat u het eindstation bereikt en geen belangrijke bezienswaardigheid mist. Ook geven wij u de tools waarmee u het spoorboekje actueel kunt houden. Wilt u weten hoe dit werkt? Bekijk hier de demo van ons spoorboekje.